BYENS HYGGELIGSTE CAFÉ

Velkommen til Caramel

TJEK VORES MENUKORT

BESTIL TAKE AWAY

DRINKSTID

Aktuelt

TIL DIT ARRANGEMENT

Selskabslokale

LAD CARAMEL VÆRE RAMMEN FOR JERES ARRANGEMENT ELLER FEST I VORES HYGGELIGE SELSKABSLOKALE PÅ OP TIL 35 PERSONER.

Hos Café Caramel rummer vi et dejligt – og ikke mindst hyggeligt selskabslokale i vores underetage, hvor vi har plads til selskaber på op til 35 personer. Her har du mulighed for at holde dit arrangement efter eget ønske, hvor vi står klar til at hjælpe med alt det praktiske.

Lokalet bruges til mange forskellige arrangementer, hvor vi heraf bl.a. kan nævne konfirmationer, polterabends, fødselsdage, jubilæer, personalemøder, barnedåb mv. – og vi kan helt sikkert også arrangere noget for dig.

Her er mulighed for a-la-carte-servering, men også for diverse menu-sammensætninger, ta-selv-bords-arrangementer og ikke mindst vores brunchbuffet, der også kan opstilles i vores selskabslokale.

Kontakt os på post@caramel.dk, Facebook eller telefon 58 53 33 11 og hør nærmere.

Vi glæder os til at være en del af dit arrangement.

BYENS HYGGELIGSTE CAFÉ

Cafe Caramel

Café Caramel ligger lige i hjertet af Slagelse by – placeret midt på den pulserende Schweizerplads. I de gamle bygninger fyldt med historie har caféen fundet sig hjemme – og her står hygge altid højest på listen. De mange stunder fyldt med liv og glade dage gør Café Caramel til et af byens foretrukne spisesteder, og vi nyder altid at tilbringe tid sammen med vores gæster.