Byen hyggeligste café

Café Caramel ligger lige i hjertet af Slagelse by – placeret midt på den pulserende Schweizerplads. I de gamle bygninger fyldt med historie har caféen fundet sig hjemme – og her står hygge altid højest på listen. De mange stunder fyldt med liv og glade dage gør Café Caramel til et af byens foretrukne spisesteder, og vi nyder altid at tilbringe tid sammen med vores gæster.

Café Caramel har åbent mandag til torsdag fra 09:30 til 22:00, fredag og lørdag 09:30 til 00:00 samt søndag fra 09:30 til 22:00. Ydermere rummer caféen et dejligt selskabslokale, hvor der er mulighed for afholdelse af diverse arrangementer.

Under punktet menukort kan du se vores store udvalg af lækre retter. Samtidig vil vi lige benyttet muligheden for at informere om vores store populære brunchbuffét hver lørdag og søndag fra 09:30 til 14:00, hvor du kan spise alt, hvad du kan for kun 149 kr. Vi anbefaler kraftigt bordreservation i god tid hertil.

Vi accepterer samtlige gyldige betalingskort i caféen.
Mangler du svar på noget, du ikke kan finde her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os – enten via Facebook eller post@caramel.dk, ellers er vi altid ved telefonen på 58 53 33 11.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Café Caramel.